Torneig Carcassonne Kritik [Barcelona][17/02/2018]

El pròxim dissabte 17 de febrer, durant la 43 ONS, el club de rol Kritik organitzarà un Torneig Classificatori de Carcassonne.

A l’igual que en anys anteriors, Devir organitza aquest any un torneig nacional on les places per anar-hi s’han d’aconseguir quedant entre els millors dels diversos torneijos classificatoris que es faran durant els pròxims mesos per tota Espanya.

A més a més les places per al torneig nacional (que dependrà del número de participants: 6-12 jugadors 1 plaça, 13-25 jugadors, 2 places, +25 jugadors, 3 places) també s’oferirà un premi al guanyador.

Dia/Hora: Dissabte 17 de febrer a partir de les 23.59 hores.

Lloc: Club de Rol Kritik (Carrer Dolors Masferrer 33-35, 08028 Barcelona), al costat del metro de Les Corts.

Preu: Gratuït

Pre-inscripcions Solament envia un email a clubkritik@hotmail.com. Les inscripcions es tancaran divendres 16. Tots els inscrits deuran presentar-se en el lloc del torneig dissabte 17 abans de les 22 hores per comfirmar la seva inscripció. Qui no ho faci perdrà la seva plaça que s’oferirà al públic del One Night Stand.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada