Dani Garcia es proclama campió del Torneig de Carcassonne del Kritik

Dissabte dia 17 es va celebrar a Barcelona el Torneig de Carcassonne del Club de Rol Kritik, dins del marc del One Night Stand del mes de febrer. Entre els participants hi havia diferents membres de la comunitat Carcassonne.cat: Marc Roig, Juan Carlos Ruano, Dani Garcia i Pere Vives (qui defensava el títol).

El campionat va començar a l’hora de les bruixes i es va estirar fins passades les dues de la matinada. El format de competició va ser el mateix que en les darreres edicions, dues rondes classificatòries i la partida final amb els quatre millors jugadors de la fase prèvia. La primera de les partides es va fer amb quatre taules de tres jugadors i la segona amb tres taules de quatre jugadors, un format poc vist dins del circuit català.

Un cop jugada la fase classificatòria les quatre primeres posicions van quedar en mans de Pere Vives, Santi Fradera, Juan Ponce i Dani Garcia.

La final, que comptava amb la participació de dos campions d’Espanya i finalistes de la darrera edició d’aquest campionat (Vives i Garcia), se la va endur Dani Garcia, que tot i classificar-se com a quart, va demostrar un cop més el seu domini en la gestió de meeples i la seva flexibilitat a l’hora de sumar punts de maneres molt diferents.

                                                                 (Ponce, Fradera, Garcia i Vives)

Des de Carcassonne.cat volem agrair a la gent del Kritik l’organització d’aquest campionat i els felicitem per la gran acollida que tenen les seves jornades lúdiques.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada