Toni Soler guanya a Badalona i Santa Perpètua de Mogoda

Els passats 10 i 17 de març es van dur a terme dos nous tornejos classificatoris pel nacional de Carcassonne a Badalona i a Santa Perpètua de Mogoda.

Tos dos tornejos van comptar amb la participació de diferents membres de la comunitat de jugadors de Carcassonne.cat i en ambdós casos Toni Soler es va alçar amb la victòria.

 

Jornet, Soler, Méndez i Massabé a la partida final del torneig de El Salón de los Héroes

El de Cerdanyola del Vallès, va demostrar trobar-se en un dolç moment de forma, en ser capaç de guanyar dues finals consecutives jugades en diferents formats.

D’una banda a Badalona, al torneig de La Màquina del Temps, on després de quedar en quarta posició de la general durant les partides classificatòries, va ser capaç de guanyar en semifinals individuals a Miquel Jornet, i posteriorment a la final a Òscar Méndez, que en semifinals es va desfer de Pere Vives. A la partida pel tercer i quart lloc Vives va guanyar a Jornet per un marge molt petit de punts.

De l’altra a Santa Perpètua, al torneig de El Salón de los Héroes, on les rondes classificatòries i la final es van fer en format de quatre jugadors. Soler ha explicat a Carcassonne.cat que en aquest campionat “vaig tenir la sort de cara; en les dues primeres partides vaig evitar creuar-me amb el gruix de membres del Club Amatent, i un cop a la final el fet de ser el darrer en jugar fitxa em va obligar a centrar-me molt en el bloqueig de meeples d’altres jugadors, un fet que em va ajudar força a l’hora de guanyar la partida gràcies als granjers”. La final va comptar amb la participació de Miquel Jornet, Òscar Massabé i Òscar Méndez.

Els dos triomfs consecutius de Soler van fer que el segon classificat a Santa Perpètua, Òscar Massabé, es fes amb la plaça classificatòria pel nacional espanyol d’aquest torneig.


Deixa un comentari