Toni Soler guanya a Badalona i Santa Perpètua de Mogoda

Els passats 10 i 17 de març es van dur a terme dos nous tornejos classificatoris pel nacional de Carcassonne a Badalona i a Santa Perpètua de Mogoda.

Tos dos tornejos van comptar amb la participació de diferents membres de la comunitat de jugadors de Carcassonne.cat i en ambdós casos Toni Soler es va alçar amb la victòria.

 

Jornet, Soler, Méndez i Massabé a la partida final del torneig de El Salón de los Héroes

El de Cerdanyola del Vallès, va demostrar trobar-se en un dolç moment de forma, en ser capaç de guanyar dues finals consecutives jugades en diferents formats.

D’una banda a Badalona, al torneig de La Màquina del Temps, on després de quedar en quarta posició de la general durant les partides classificatòries, va ser capaç de guanyar en semifinals individuals a Miquel Jornet, i posteriorment a la final a Òscar Méndez, que en semifinals es va desfer de Pere Vives. A la partida pel tercer i quart lloc Vives va guanyar a Jornet per un marge molt petit de punts.

De l’altra a Santa Perpètua, al torneig de El Salón de los Héroes, on les rondes classificatòries i la final es van fer en format de quatre jugadors. Soler ha explicat a Carcassonne.cat que en aquest campionat “vaig tenir la sort de cara; en les dues primeres partides vaig evitar creuar-me amb el gruix de membres del Club Amatent, i un cop a la final el fet de ser el darrer en jugar fitxa em va obligar a centrar-me molt en el bloqueig de meeples d’altres jugadors, un fet que em va ajudar força a l’hora de guanyar la partida gràcies als granjers”. La final va comptar amb la participació de Miquel Jornet, Òscar Massabé i Òscar Méndez.

Els dos triomfs consecutius de Soler van fer que el segon classificat a Santa Perpètua, Òscar Massabé, es fes amb la plaça classificatòria pel nacional espanyol d’aquest torneig.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada