I Torneig ENROSCADO de Sant Andreu de la Barca

Quan s’enceta un nou torneig, sempre hi han dubtes de si la gent respondrà o si el dia o el moment és l’adient. Els dubtes només esvaeixen quan tot rutlla amb normalitat i els participants són a taula gaudint i patint mentre juguen.

El I Torneig ENROSCADO ha superat de llarg aquests dubtes, tot ser un dissabte plujós i poc agraït a l’hora de desplaçar-se. Els 28 jugadors que han participat al torneig, amb campions nacionals i de Catalunya, fan del torneig en la seva primera edició un bon referent per les pròximes edicions.

La característica diferencial del torneig és l’expansió “Zoltar L’Endevinador” (creada per Miquel Jornet) per aquest torneig, on es posa una lloseta a l’atzar cara avall a disposició del jugador en possessió del torn, on decideix si paga un punt de victòria per girar-la i veure-la i també se la pot quedar pagant un altre punt de victòria en comptes de robar una de la pila.

Aquesta expansió, que potser al principi feia dubtes de si els jugadors l’utilitzarien, va ser molt ben acollida i va portar el punt diferencial i de risc a les partides.

El Torneig es va desenvolupar en un ambient molt relaxat, fet que va ser destacat per molts dels participants. Jugat en 3 rondes classificatòries, semifinals dels 8 millors de les rondes i la final a quatre jugadors.

 

A la final van arribar Laia Martínez que va ser la millor a les rondes, David Salmeron, Daniel García i el jugador en ratxa del moment Toni Soler, que venia de guanyar a Badalona i Santa Perpètua de Mogoda.

La gran final

Va proclamar-se campió del I Torneig ENROSCADO en David Salmeron després d’una gran final. Daniel García i Laia Martínez van completar el podi del torneig, deixant al Toni Soler en quart lloc.

Podi del torneig

Aquí teniu la classificació final.

En Jordi Milian de Ràdio Sant Andreu, va fer un reportatge del torneig.

 


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada