Torneig Carcassonne Jugar X Jugar Barcelona [14/04/2018][Barcelona]

El dissabte 14 d’abril tenim un altre torneig de Carcassonne a Jugar X Jugar Barcelona, a la Sagrada Família.

S’HA ARRIBAT AL MÀXIM DE PLACES!

El dissabte 14 d’abril a partir de les 10.00h en la botiga JugarXJugar de Sagrada família.

És un campionat amb places limitades on podeu gaudir d’un bon ambient. Premi i plaça per el guanyador del torneig. Un premi a sortejar i la possibilitat de conèixer a prop l’emoció i bon rottlo que hi ha als tornejos de Carcassonne.

En aquest torneig es jugarà amb l’expansió no oficial “Sagrada Família”. Aquesta expansió és molt fàcil d’aprendre, en la fitxa què és completament castell es posarà una catedral (La Sagrada Família) i aquest castell no es podrà mai tancar. Us donarem més informació per aquí o el mateix dia del torneig, però no us preocupeu, serà una expansió molt fàcil d’entendre.

Podeu veure com funciona l’expansió amb aquestes regles: Expansió Sagrada Família

Ens fa especial il·lusió perquè Carcassonne.cat col·labora amb la botiga creant aquest torneig i amb l’organització.

Us podeu inscriure  en el següent apartat o PRÉMENT AQUÍ.


Deixa un comentari