Miquel Jornet conquista el 8è Torneig Ciutat de Gavà

El passat dissabte 7 d’abril es va dur a terme una nova edició del torneig de Carcassonne Ciutat de Gavà en el que Miquel Jornet es va proclamar guanyador.

L’edició d’enguany ha destacat entre altres motius perquè es va celebrar durant el mes d’abril i a les dependències del que des d’ara ja es considera el local definitiu de l’agrupació organitzadora, Trenca’t la Closca.

Els finalistes del torneig, d’esquerra a dreta: Siddharta Navarro, Miquel Jornet, Pere Vives i Marc Roig.

Quant al desenvolupament de la competició, un cop més la parròquia fan de Carcassonne va assistir de forma massiva a l’esdeveniment; 36 persones, entre locals, habituals i noves incorporacions, van fer acte de presència a una de les cites amb més nivell de la temporada carcassonera catalana.

El format de competició va ser el clàssic: tres partides classificatòries en format de 4, una semifinal 1vs1, i la final altra vegada en taula de 4. Com a novetat la gent de Trencat la Closca va decidir fer una final entre els jugadors no classificats per la fase d’encreuaments, així, el divuitè i dinovè classificats de la general van jugar una partida entre ells amb l’al·licient d’un premi en joc pel guanyador.

La primera fase del torneig va acabar amb una graella final en la que cap dels participants va ser capaç de guanyar les 3 primeres partides. El jove Fernando Garcia, de només 17 anys, va acabar en primera posició d’aquesta fase amb 13 punts, empatat amb dues victòries i una segona posició amb Pere Vives. La resta de jugadors que van assolir el ticket a semifinals van ser: Marc Roig (12), David Tercero (12), Siddharta Navarro (12), Dani García (11), Samuel Arroyo (11), i Miquel Jornet (11).

Acabades les semifinals es va donar una situació que de tant en tant es produeix en els tornejos de Carcassone; el primer classificat de la fase prèvia va acabar perdent els creuaments 1vs1 amb el vuitè classificat, d’aquesta manera Miquel Jornet presentava la seva candidatura al títol.

La gran final va enfrontar a Jornet, Marc Roig, Siddharta Navarro i Pere Vives. La partida, que es va desenvolupar amb una gran camaraderia entre els 4 finalistes, se la va amportar Jornet, gràcies a un joc molt efectiu, amb pocs riscs, que li va permetre sumar una mica en totes les facetes del joc. El resultat final va ser: Jornet 68 punts, Roig 65, Navarro 63 i Vives 52.

Des de Carcassonne.cat us oferim la possibilitat de reviure aquesta gran partida final en format vídeo al canal de Youtube de Carcassonne.cat .

 


Un comentari

  • Ma

    17/04/2018

    Moltes felicitats! MJR

    Respon

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada