Torneig de les Cireres [19/05/2018][Sant Climent de Llobregat]

La Festa de les Cireres s’apropa

 I, amb ella, la 3ª Edició del nostre esperat Torneig de Carcassonne de les Cireres. Tenim el plaer d’anunciar-vos que el proper dia 19 de maig de 2.018, a les 17h, tindrà lloc a la plaça de la Vila aquest campionat que, pel seu format, i per estar enmarcat dins d’aquesta festa tan senyalada de Sant Climent de Llobregat, s’està tornant un gran atractiu tant pels participants, com per als visitants que passejen pel poble durant tot el cap de setmana que dura l’esdeveniment.

Així doncs, donem per començat el període d’inscripció, que anirà des d’avui fins el dia abans del Torneig, és a dir, el divendres 18 de maig de 2.018 es tancaran les inscripcions telemàtiques. Recordeu que, per tal de formalitzar-la, s’ha d’enviar un correu electrònic a daudecinc@gmail.com, indicant el vostre nom (o vostres, si voleu sol.licitar más d’una plaça), i el motiu del correu. Us deixem la normativa del torneig en aquest enllaç per tal que li pogueu donar una ullada de la mecànica, així com altra informació d’interès que pugui ser d’utilitat.No voliem deixar passar l’oportunitat d’agraïr a totes les persones i entitats que fan possible aquest esdeveniment: l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat, la gent de DevirZiggurat jocs (Castelldefels), els amics de Trenca’t la Closca (Gavà), el Dado dorado (Viladecans), Club Amatent (Sant Vicenç dels Horts), Carcassonne.cat, i en S. Navarro, soci i organitzador d’aquest esdeveniments. Tots ells aporten coses imprescindibles sense les quals no aquest Torneig no veuria la llum, per tant, moltes gràcies a tots.

Us volem recordar també que la Festa de les Cireres es fa durant tot el cap de setmana, i és un esdeveniment on Sant Climent s’engalana i llueix el seu tresor més apreciat: les cireres. Quaranta anys després, la festa segueix viva, gràcies a l’esforç de la gent i les entitats que col·laboren en la seva organització.

Durant tot el cap de setmana podreu degustar cireres, gaudir dels diferents actes programats, de les exposicions i de la vila i la seva gent. I sobretot, no us perdeu l’Exposició de Cireres, l’ànima de la festa, on els pagesos, particulars i entitats guarneixen les seves paneres artísticament, i els més petits, per afegir-se a la tradició, d’uns anys ençà realitzen la seva exposició de paneretes.

A continuació us deixem les imatges de la 2ª edició del Torneig


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada