Torneig Carcassonne X Parelles [13/05/2018][Granollers]

Us presentem el I Torneig X Parelles de Carcassonne a càrrec de Carcassonne.cat i en el marc de la fira Jugar X Jugar de Granollers.

El campionat se celebrarà diumenge 13 de maig a la Fira JugarXJugar de Granollers.

Començarem el sorteig de taules a les 15:40 hores (preguem puntualitat).

Es desenvoluparan 3 rondes classificatòries (emparellaments amb mètode suïs). Final a 4 entre les dues millors parelles durant les tres rondes classificatòries.

Les parelles seuran sempre alternades (A, B, A, B) i cada jugador jugarà amb seguidors d’un color propi. Ara bé, la puntuació de cada parella serà la del membre de la parella que MENOR puntuació hagi obtingut. En cas d’empat, es passaria a mirar la major puntuació dels altres dos jugadors.

De cara a facilitar que totes dues parelles tinguin el mateix número de torns, el jugador inicial podrà col·locar un seguidor en la lloseta inicial (que obligatòriament jugarà des de la seva mà com a primera jugada de cada partida).

Hi haurà premi/reconeixement (encara per determinar i gràcies als nostres col·laboradors) per a la parella guanyadora del campionat.

La inscripció és gratuïta. Tot i això implica l’acceptació d’aquestes normes, horaris i el compromís d’assistència a l’esdeveniment. Qualsevol imprevist, si us plau, comuniqueu-lo al 607 78 22 00. Gràcies.

Us podeu apuntar a http://bit.ly/Carcassonne2vs2

O bé amb aquest formulari.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada