Carolina García guanya el 1er Torneig 1vs1 de Carcassonne.cat i Kaburi

El passat 16 de juny es va celebrar a la botiga Kaburi de Barcelona el primer torneig en format mundial 1v1 de Carcassonne.Cat . La veterana jugadora Carolina García es va alçar amb la victòria després d’una maratoniana jornada de 8 partides.

Carolina García campiona del primer Torneig 1vs1 en format mundial de Carcassone.cat

El torneig va començar a les 10:30 del matí i va comptar amb la participació de 18 jugadors, la major part debutants en un torneig d’aquestes característiques. Recordar que aquest ha estat el primer torneig fet a casa nostre en que s’han simulat gairebé tots els condicionants del campionat del món de Carcassonne, això és: totes les partides en format 1v1, temps màxim de joc de 15 minuts per jugador a cada partida, fase prèvia classificatòria de 5 partides i 3 partides finals eliminatòries.

La raó de ser d’aquest torneig, fruit d’un brainstorming entre els membres del col·lectiu Carcassonne.cat, sorgeix del desig d’apropar als jugadors catalans la possibilitat d’experimentar les condicions de joc que viuen tots aquells campions nacionals que tenen l’oportunitat de participar a la cita mundial que cada any es celebra a la ciutat alemanya d’Essen.

Pel que fa al desenvolupament del torneig, la primera fase va estar dominada per Samuel Arroyo i Carolina García, que van demostrar una gran capacitat d’adaptació a una fase classificatòria molt exigent, on en poc més de dues hores es van jugar cinc partides a contrarellotge. Finalment, els classificats per a les rondes eliminatòries van ser: Marc Roig vs Dani García, Juan Carlos Ruano vs Alberto García, Carolina García vs Toni Soler i Samuel Arroyo vs Jaime García.

Semifinals: Carolina García vs Jaime García

Un cop jugada la primera ronda eliminatòria va quedar molt clara una cosa, aquest primer torneig 1vs1 de Carcassonne.cat era cosa dels García. Les semifinals van enfrontar d’una banda a Carolina García i Jaime García, i de l’altre a Dani García i Alberto García. Finalment, Carolina i Dani, els conegudíssims “Germans García” campions d’Espanya, es van fer amb una plaça a la gran final, que va acabar guanyant Carolina per un marge de 13 punts.

Des de Carcassonne.cat volem donar les gràcies a Devir, per facilitar-nos els premis i tots els jocs per a poder desenvolupar el campionat, així com a la botiga Kaburi, que en tot moment ens va posar les coses molt fàcils.