Juan Carlos Ruano guanya el V Torneig de Carcassonne de Sant Andreu de la Barca

El torneig d’enguany ha aconseguit reunir a 48 participants! Sense cap mena de dubte s’ha convertit en un dels tornejos de referència en el panorama carcassonner de Catalunya. El guanyador va ser Juan Carlos Ruano, un conegut del circuit i membre de carcassonne.cat

L’escola d’idiomes OWL ha organitzat el V Torneig de Carcassonne, un dels tornejos de referència a Catalunya. Una bona data i molts bons premis en el marc de les festes de Sant Andreu de la Barca fan que cada any es superi el número de jugadors. Aquest any nou rècord de 48 participants entre els que hi havien tres campionats espanyols, dos campionats catalans, quatre finals estatals i un munt de semifinals estatals i catalanes, és a dir, un nivell molt gran.

Pel matí, l’Associació de Sant Andreu de la Barca “El Dado Enroscado” va amenitzar amb demostradors de jocs i ludoteca als visitants que es van apropar a la plaça 11 de setembre.

El torneig va consistir en les ja típiques 3 rondes classificatòries on 16 persones van pasar per creuar-se entre si en partides de 1vs1, deixant a 8 jugadors dintre i 8 fora i tornant a una ronda de 4 partides 1vs1. Els guanyadors d’aquesta ronda van jugar la final.

Aquí trobem a Dani Garcia i Miquel Jornet, dos membres de Carcassonne.cat jugant els quarts de final.

La finalíssima es va començar a jugar quan encara era de dia i aquí podem veure la taula final, on dos membres de Carcassonne.cat van arribar-hi: Juan Carlos Ruano i Samuel Arroyo.

Al final, Juan Carlos es va fer amb la victòria amb un ajustadíssim marcador, on la diferencia entre el primer i el segon va ser d’un punt i del segon amb el tercer també d’un puntet.

Es va fer el sorteig de dos jocs i una Lloseta firmada per l’autor del joc (cedida per Carcassonne.cat)

I així va terminar el V Torneig de Carcassonne de Sant Andreu de la Barca organitzat per OWL.

Us deixem la foto dels finalistes i guanyador i ens veiem l’any vinent!! Enhorabona al campió i a l’organització per fer aquest gran torneig.

Si voleu veure més fotos podeu accedir-hi al Facebook d’OWL: Veure més fotos


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada