Torneig Carcassonne SVH 2019 [19/01/2019]

Aquest any el Club Amatent amb la col·laboració de carcassonne.cat farà possible el torneig a la Mostra d’hivern de Sant Vicenç dels Horts, el dia 19 a les 10. El torneig es farà amb el Carcassonne Original les rondes i amb el Carcassonne Hivern les partides 1vs1 amb els 8 classificats. Hi haurà un Stone Age 10è aniversari per el guanyador i un 8 Bitbox per el finalista a més ambdós s’enduran places per el nacional de Madrid d’enguany. Entre els participants es sortejaran jocs i n’hi haurà més sorpreses! Us esperem.

El torneig de Carcassonne d’enguany del Club Amatent es farà al CorreJocs (la nostra gran festa dels jocs de taula i oci alternatiu) i a més a més enmarcat dintre de la Mostra d’hivern de Sant Vicenç dels Horts.

El torneig es farà en una primera fase anomenada “WINTER IS COMING” on es jugara amb el CARCASSONNE ORIGINAL tres rondes classificatories en taules de 4 jugadors (o 3 si no som múltiples). La primera ronda es farà a l’atzar, la segona per mètode suïs i la tercera en sistema compensat.

Les puntuacions son 5,3,2,1 punts per els jugadors en funció de la seva posició en la partida (5,3,1 si son taules de 3 jugadors i multiplicant per 0.75 els punts). En casos d’empats es sumen el valor de les posicions i es divideix entre el número de jugadors empatats.

Després de la primera fase, comencem amb una segona fase anomenada “WINTER IS HERE”, on els 8 millors classificats jugaran eliminatòries 1vs1 amb el CARCASSONNE HIVERN.

Els emparellaments seran 1-8 on sortirà vencedor el jugador A, 2-7 on sortirà vencedor el jugador B, 3-6 on sortirà vencedor el jugador C i 4-5 on sortirà el vencedor D.

Aleshores jugaran les semifinals els jugadors A-C i B-D i els vencedors de cada semifinal aportarà un finalista.

La gran final ens donarà al guanyador del torneig i al finalista. Ambdós s’emportaràn premi: Stone Age 10è aniversari i 8bitbox respectivament.

Després entre tots els participants es sortejaran petits jocs.

El torneig ofereix PLACES PER EL NACIONAL DE MADRID d’aquest any i les mítiques llosetes d’or, plata, bronce i amatent.

Per apuntar-vos envieu un correu a clubamatent@gmail.com

Organitza i col·labora:
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Carcassonne.cat
Club Amatent
Devir
JyD Homemade


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada