Primera Lliga Catalana de Carcassonne

El proper 24 de març es donarà el tret de sortida a la primera edició de La Lliga Catalana de Carcassonne, una competició en format 1vs1 que es disputarà durant 4 dies a diferents poblacions catalanes.

Finalitat:

Els objectius de La Lliga son oferir a tots els participants la possibilitat de mesurar, compartir i desenvolupar les seves destreses amb jugadors de diferents perfils i nivells, així com la dinamització del col·lectiu català d’aquest joc dins d’un ambient lúdic i social.

Quan i a on:

Al tractar-se d’una competició on tots els participants s’enfronten entre ells com a mínim una vegada (en funció del nombre d’inscrits), s’ha optat per distribuir les partides en 4 jornades espaiades de forma trimestral de la següent manera:

Jornada 1: Diumenge 24 de març

 • Lloc: Espai Jove de Sant Andreu de la Barca
 • Amfitrió: Club El Dado Enroscado

Jornada 2: Diumenge 9 de juny

 • Lloc : El Salón de los Héroes a Santa Perpètua de Mogoda
 • Amfitrió: Club El Salón de los Héroes

Jornada 3 : Diumenge 29 de setembre

 • Lloc: Nou Espai Sant Jordi de Gavà
 • Amfitrió: Associació Trenca’t la Closca

Jornada 4: Diumenge 10 de novembre

 • Lloc: Espai Jove la Capella de Sant Vicenç dels Horts
 • Amfitrió: Club Amatent

Format:

Tots els participants jugaran entre ells una vegada sempre que el nombre de jugadors sigui de 17 o superior. Fins a 16 participants hi haurà doble enfrontament.

Les partides es realitzaran en format 1v1 i duraran un màxim de 30 minuts, 15 per a cada jugador. Per aquest motiu és imprescindible que tots els participants portin un cronòmetre de competició (tipus escacs) o bé s’instal·lin una de les següents aplicacions o similar al telèfon mòbil:

ANDROID: http://carcassonne.cat/rellotges/

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/chess-clock-by-chess-com/id858039162?mt=8

Assistència i recuperació de partides:

Així, tots aquells jugadors i jugadores que vulguin inscriure’s cal que siguin conscients què es tracta d’una competició on el compromís i les partides presencials van de la mà.

Tot i això, i en casos excepcionals, es permetrà que aquells participants que puntualment no puguin assistir a una o dues de les jornades puguin recuperar les partides no realitzades, sempre de forma física. En aquest cas, des de l’organització es fomentarà la entesa entre les parts implicades per buscar dia, hora i lloc per a la celebració de la mateixa. En darrera instància serà el jugador que no ha faltat a la jornada presencial qui determinarà quan es recuperarà la partida.

Aquell jugador que no hagi recuperat les partides pendents abans de l’inici de la següent jornada quedarà automàticament desqualificat.

Preinscripcions:

Les preinscripcions s’obriran dissabte 2 de març de 2019 a les 12:00 hores i es tancaran dissabte 9 de març de 2019 a les 12:00 hores.

Per inscriure’s caldrà emplenar el formulari de la següent adreça web:

http://bit.ly/LligaCarcassonne

Col·laboradors:

En aquesta primera edició de La Lliga Carcassonne.cat comptarà amb la col·laboració de diferents clubs, associacions i mitjans, i també amb el suport de l’editorial del joc a Catalunya, Devir.

Premis:

Tots els participants de La Lliga rebran un obsequi commemoratiu durant la darrera jornada de la competició; a banda hi haurà els següents premis:

 • Un joc a estrenar pel millor jugador de cada jornada, cortesia de Devir.
 • Un joc a estrenar pels tres millors classificats al final de les 4 jornades, cortesia de Devir
 • Pack de jocs a sortejar individualment entre tots els participants que hagin assistit físicament a les 4 jornades de la lliga, cortesia de Reservoir Jocs Podcast.
 • Una plaça pel Nacional Espanyol 2019 per als dos millors classificats de les dues primeres jornades de La Lliga.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada