Tot a punt per la primera jornada de La Lliga Catalana

Diumenge dia 24 es dona el tret de sortida a la primera edició de La Lliga Catalana de Carcassonne, una competició innovadora en quant a format i desenvolupament que es durà a terme a diferents poblacions catalanes durant els quatre trimestres de 2019.

La primera jornada de La Lliga es farà a l’Espai Jove de Sant Andreu de la Barca, a l’Avinguda de la Constitució 24, a partir de les 9:00h del matí, prèvia confirmació d’inscrits a les 8:30h. Els amfitrions d’aquesta primera etapa seran els membres del club El Dado Enroscado.

La Lliga Catalana de Carcassonne és el primer campionat que es fa a casa nostra en format 1vs1 on tots els seus participants jugaran entre ells, i ho faran amb una limitació de 15 minuts de temps per a cada jugador.

Pel que fa al desenvolupament de la competició, cal remarcar que actualment ja hi ha la graella d’emparellaments que es duran a terme durant la primera jornada de campionat. Es poden consultar al següent enllaç https://bit.ly/2CwKS7w .

Des de Carcassonne.cat es recomana a tots els participants que facin bona lectura de les bases de la competició, on s’especifiquen tots els detalls en quant a normativa, ja que, tot i seguir-se la gran majoria de les normes bàsiques del joc, s’han reformulat aspectes com la puntuació de cada jugador al final de la partida o l’ús de la lloseta inicial. Paral·lelament també s’ha optat per activar la norma de “La fi del món”, fet que implica que qualsevol lloseta que no es sostingui dins de la taula per ella mateixa no podrà ser emprada en aquella construcció o zona del taulell que no ho permeti.

Les modificacions de reglament s’han fet per intentar afavorir un joc més proactiu i divertit a l’hora que es busca intentar minimitzar el factor sort inherent al joc en pro de l’estratègia pròpia de cada jugador. https://bit.ly/2Hyq8A7

També recordar que tots els participants han de portar instal·lat al seu telèfon algun dels softwares amb cronòmetre que es recomanen a http://carcassonne.cat/rellotges i que aquells que no hagin fet acte de presència a les 9:00h seran substituïts pels suplents prèviament establerts.

Per acabar, volem anunciar que la botiga Mathom de Sant Andreu de la Barca s’ha afegit a la llista de sponsors que recolzen la Lliga aportant diversos premis pels participants.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada