Segona edició del Campionat per Parelles de Carcassonne

Després de l’èxit de la primera edició Carcassonne.cat torna a organitzar el Campionat per Parelles de Carcassonne a la Fira Jugar X Jugar de Granollers.

La segona edició d’aquesta innovadora competició, estrenada l’any passat en aquesta mateixa fira, se celebrarà el diumenge 2 de juny a partir de les 15.30 h.

El format de la competició serà el següent: es faran 3 rondes classificatòries, amb emparellaments amb mètode suïs, semifinals entre les 4 millors parelles i la final entre les dues millors parelles.

Les parelles seuran sempre alternades (A, B, A, B) i cada participant jugarà amb seguidors d’un color propi. Ara bé, la puntuació final obtinguda per cada parella serà la del membre de la parella que MENOR puntuació hagi obtingut. En cas d’empat, es passaria a mirar la puntuació més alta dels altres dos jugadors.

De cara a facilitar que totes dues parelles tinguin el mateix nombre de torns, el jugador inicial podrà col·locar un seguidor en la lloseta inicial, que obligatòriament jugarà des de la seva mà com a primera jugada de cada partida.

La inscripció és gratuïta i implica l’acceptació d’aquestes normes, horaris i el compromís d’assistència a l’esdeveniment. Qualsevol imprevist, si us plau, comuniqueu-lo al mail carcassonnecat@gmail.com

Video de la primera edició del Torneig per Parelles

El nombre de parelles participants està limitat a 20, en cas que el nombre d’inscrits sigui inferior i senar, la darrera parella apuntada no podrà participar en la competició. En aquest sentit, l’organització es reserva una normativa compensatòria en el cas que el dia del torneig falti alguna de les parelles inscrites i el nombre de participants siguis senar.

Us podeu inscriure a http://bit.ly/Carcassonne2vs2