Toni Soler i Albert García guanyen la 2na edició del torneig per parelles de Carcassonne.cat a la fira Jugar x Jugar

Les regles d’aquesta modalitat de joc són una mica diferents del carcassonne bàsic. Les podeu consultar aquí: http://carcassonne.cat/2019/04/22/segona-edicio-del-campionat-per-parelles-de-carcassonne

Van participar 16 parelles; un total de 32 jugadors de Carcassonne; la majoria amb anys d’experiència jugant a aquest joc i un nivell molt alt.

Es van jugar 4 rondes classificatòries. La única parella que va aconseguir guanyar les 4 partides inicials va ser Minority Gamers; la parella formada per Elisabeth Noe i Joan Francès.

De fet, va ser la gran sorpresa perquè no són jugadors que acostumen a venir als torneigs de carcassonnne. Van jugar molt bé. L’Elisabeth feia preguntes del tipus: “Una ciutat de 2 llosetes compten 2 punts o 4 punts?”; o bé, quan l’Albert Garcia li va preguntar: “Quants meeples tens a la mà?”, ella va respondre: “Realment això importa? Què és millor tenir-los a la mà o al taulell de joc?”; per les preguntes i respostes que feia, tot feia pensar que no en sabia, però en realitat no era així en absolut.

Les 4 millors parelles van passar a les semifinals i a la final:

Les semifinals les van jugar “Minority Gamers” (Elisabeth Noe i Joan Francès) contra “Los Melenas” (Albert García i Toni Soler) a la taula 1; i “Randoms” (Jeremías Borda i Jordi Carlos) contra “The Programmer & Doctor” (Dani Garcia i Samuel Arroyo) a la taula 2.

Les partides van ser tan ajustades com aquesta:

La final la van disputar Dani Garcia i Samuel Arroyo contra Albert Garcia i Toni Soler:

I el resultat també va ser força ajustat:

Resultat de la partida final: Empat en el meeple de menor puntuació! Però guanyen Albert Garcia i Toni Soler perquè tenen l’altre meeple més avançat!

Els guanyadors del torneig coincideixen que aquest format per parelles és molt més cansat que el joc clàssic de Carcassonne perquè has de calcular tota l’estona quin dels dos jugadors de la parella és el més dèbil; que a més a més pot variar en cada partida; per ajudar-lo si és la teva parella, o per atacar-lo si és el rival.

Els guanyadors obtenen els jocs “Primera Clase” i “Código Secreto”.

Samuel Arroyo i Dani Garcia obtenen la segona plaça i un “Código Secreto” com a premi.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada