Carcassonne Team Force Day

El Carcassonne Team Force Day és un Torneig per equips de 4 jugadors en format lliga, tots contra tots.

Els enfrontaments entre equips són partides 1vs1 i 2vs2 entre equips que es juguen alhora. Els equips triaran el seus jugadors just abans de les partides.

Mira el vídeo i visita l’entrada per descobrir més

INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/CzcwE16M1fce5p8x7

Bases d’inscripció al Carcassonne Team Force Day

1- Els equips hauran de ser de 4 jugadors fixes. No estaran permeses les rotacions de jugadors. Si està permès substituir un jugador inscrit per absència, just abanas de començar el torneig.

2- La inscripció es farà via formulari que serà publicat a carcassonne.cat, el 4 de novembre.

3- Els equips inscrits les primeres 24 hores després de l’inici de la inscripció, tindran assegurada la plaça, i si se supera el llindar dels 8 equips, tots entraran al sorteig de les 8 places pel Torneig. A partir de les 24 hores, les places s’assignaran per ordre d’inscripció.

4- La inscripció al torneig, suposa l’aceptació de la responsabilitat de l’assistència i la puntualitat, pel bé del funcionament del torneig.

5- Els equips que necessitin complementar-se o els jugadors que no tinguin equip i vulguin trobar-ne, poden enviar mail a carcassonnecat@gmail.com amb nom i número de telèfon de contacte, us afegirem a un grup de whatsapp on podreu trobar equip o jugadors.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=pb1VbEdoh3M


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada