En David Bourdois guanya el III Campionat Llampec

Érem molts els que sabíem que era molt bo fent reflexions llargues i complexes i calculant totes les possibilitats. El que tenia més amagat, però, és un envejable nivell en la trepidant modalitat de Carcassonne llampec. Exacte, parlem d’en David Bourdois, que diumenge passat va coronar-se com a nou rei de la velocitat carcassonnera. A més, ho va fer sense cedir ni mig punt, amb un espectacular balanç de tretze victòries i cap derrota, i no pas contra rivals que havien après a jugar feia quinze dies. Enhorabona, crac!

La pugna per les altres posicions del podi va ser força més renyida, i finalment van recaure en qui us ho explica (onze victòries) i la Núria Casanovas (deu), que van aconseguir acabar davant d’un inspirat Samu Arroyo (també deu) i l’Eduard Llorca (vuit) que va perdre pistonada a les últimes rondes.

Ens ve de gust felicitar als catorze guerrers per haver-se animat a tastar aquesta atrevida modalitat i pel bon ambient i l’esportivitat que ens van acompanyar durant tot el matí. També volem donar les gràcies a Devir pels premis que ens va facilitar pels guanyadors i per sortejar, i al Club Amatent per haver-nos proporcionat un espai, taules i cadires per poder jugar.

Ens tornem a veure les cares, si no abans, a la Lliga 24-25. Estigueu atents perquè properament en publicarem el funcionament i les dates!