Daniel Angelats es proclama campió del món de Carcassonne

Avui, dissabte 5 d’octubre del 2024, el català Daniel Angelats ha entrat a l’Olimp del Carcassonne en guanyar el campionat mundial

Per segon any consecutiu s’ha celebrat a Herne (antigament se celebrava a Essen) el campionat del món d’aquest gran joc de taula, que reuneix la crème de la crème de l’escena competitiva internacional. En ser campió de Catalunya el 2024, el Dani tenia l’honor de representar Catalunya al torneig.

En la fase inicial, que constava de sis partides, el torderenc s’ha alçat amb cinc victòries i una derrota, aconseguint així un lloc entre els vuit millors per disputar la fase final eliminatòria.

A la ronda de quarts de final, s’ha enfrontat al representant argentí, a qui ja havia guanyat a la fase prèvia; el resultat ha estat altre cop favorable al català.

A semifinals li ha tocat lluitar contra la representant de la Xina, en una partida molt renyida i altament estratègica, que el Dani ha sabut gestionar de manera òptima per aconseguir el triomf.

Després de dues victòries molt treballades, ha arribat el moment de la final; aquí el Dani ha donat mostres del seu talent i profund domini estratègic del joc davant del representant d’Hongria. Sota les càmeres de @spielezentrum i l’atenta mirada de tots els assistents a l’esdeveniment, el jugador català s’ha proclamat campió del món amb tot un seguit de jugades dignes d’un gran mestre, títol que avui ha aconseguit en l’escenari més gran.

Podeu reviure bona part del campionat del món en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=h_BQG_0TXxI

Des de Carcassonne.cat volem felicitar-lo per haver aconseguit aquesta gran gesta i fer-nos gaudir a distància d’un seguit de partides que ens han fet patir i vibrar a parts iguals.

Un cop més volem donar les gràcies al suport constant que rebem de Devir, H&G i Spielezentrum Herne.

I una menció especial a “El Cartero de Carcassonne” per oferir-nos en directe l’streaming de la semifinal.