David Bourdois, guanyador de la primera jornada de Lliga

Ahir diumenge, vint-i-dos aficionats al joc de les setanta-dues llosetes ens vam aplegar als Lluïsos Horta per compartir un matí ple de lluita, rialles i emocions.

En David Bourdois i la Núria Casanovas van demostrar que, a part de ser uns entrenadors de primera, també són boníssims quan són ells els que han de decidir on va la lloseta (oh, sorpresa!) Tots dos van guanyar set de les vuit partides i són els primers líders de la Lliga. En David va ser el guanyador de la jornada perquè va tenir un millor desempat. L’Eduard Llorca va aprofitar els avantatges que dona jugar a casa (no se’ns n’acut cap) per completar el podi amb cinc punts i mig. No va ser l’únic local que va fer un bon paper: la Goretti Ricou va demostrar que ha progressat molt durant aquests darrers mesos i va acabar amb quatre punts i mig. Dels menys habituals, destaquem la bona actuació de l’Aleix Valls que va acabar amb la meitat de punts en un torneig amb molt alt nivell.

En resum, ahir vam viure molt bones partides i millor ambient. La propera cita de lliga serà el quinze de desembre a Sant Vicenç dels Horts (properament obrirem inscripcions). Abans, però, us convidem a passar per les Vilajuga i pel torneig per parelles que farem a les Dau de Barcelona el disset de novembre al matí.

Finalment, i a nivell personal, vull agraïr-vos a tots els ànims, el suport i les felicitacions que vaig rebre fa un parell de setmanes. I també vull donar-vos les gràcies pel pastís! Sou uns autèntics cracs!